Minusta:Olen Lea Koljonlahti. Tämä on kirjoittajanimeni. Omaasukua olen Raskulla, avioitumisen myötä Pyyhtiä. Koljonlahti on lapsuudenkotini tilannimi.

Asun Pirkanmaalla.

Kirjoittaminen merkitsee minulle keskustelua elämän kanssa. On kuin olisin tutkimusmatkalla ihmisyydessä ja minuudessa. Jo syntymästään jokaisen minuus on ainutlaatuinen, erityinen, suojeltava. Mielestäni elämä on kuin suuri syli, jossa tapahtuu ja tuntuu. Toisinaan olemme lähempänä hyvää, toisinaan lähempänä ei-niin-hyvää.

Minulta on kaksi julkaisua Lea Pyyhtiä -nimellä. Pieneksimitattu. Kohti ehjää minuutta. (Minerva 2010), ja Tallituvan kynnyksellä. Runoja. (2011)

Valmistuin syksyllä 2015 ammatillisten aineiden opettajaksi. Olen suorittanut kirjoittamisen ja kasvatustieteiden yliopistollisia opintoja ja opiskellut lähetysteologiaa. Koulutukseltani olen lasten ja nuorten erityisohjaaja (2013), BBA-tradenomi (2003), merkonomi (1978).

Blogissani pohdin ihmisen minuutta ja sisäisyyttä, elämän sykettä ja tunteiden kuvaa. Sydämellä näkee enemmän elämänvärejä ja kirjoa.

Kyllä elämä on ihmepaikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti